Online-консультант

ЛІТНІ КУРСИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В США


 Місто

Дати

Вік

Тип розміщення

Тривалість курсу

Вартість у. о.

7 днів

14 днів

Бостон Загальний курс англійської мови

01.07-05.08.2018

10-19

Двомісні кімнати зі спільними вигодами в гуртожитку

7 або 14 діб

1566

2932

проживання в сім`ї*

1594*

2967*

Нью-Йорк Англійська мова для майбутніх лідерів

01.07.-29.07.2018

14-19

Двомісні кімнати зі спільними вигодами в гуртожитку

7 або 14 діб

1580

3010

проживання в сім`ї*

1537*

2974*

Чикаго Загальний курс англійської мови

08.07.-05.08.2018

11-19

Кімнати зі спільними вигодами в гуртожитку університету Лойола

7 або 14 діб

1566

2924

Нью-Джерсі Англійська мова для майбутніх програмістів

01.07.-12.08.2018

13-19

Дво- або тримісні кімнати зі спільними вигодами в гуртожитку

7 або 14 діб

1566

2996

проживання в сім`ї*

1494*

2853*

 

У вартість включено:

  • 20 уроків англійської мови в тиждень. Навчання відбувається разом з учнями з інших країн.
  • Розміщення в гуртожитках в одно та двомісних кімнатах зі спільними вигодами або в американських родинах.
  • Триразове харчування - повноцінні сніданки, обіди та вечері.
  • Підручники та інші навчальні матеріали.
  • Позакласні заходи та заняття спортом 12 годин на тиждень.
  • Сертифікат про закінчення курсу.
  • Цілодобовий контроль безпеки учнів.

 

Додатково оплачується:

  • 3600 грн + 250 у. о. - консультаційні послуги, бронювання навчання, отримання підтвердження про зарахування, заповнення посольської анкети, візова підтримка, реєстраційний збір школи.
  • Супровід 55 у. о.
  • Плата за кур’єрську доставку 65 у. о.
  • Авіапереліт до США.
  • Трансфер аеропорт-місце розміщення – від 275 до 395 у. о. (залежно від місцевості).
  • Консульський збір посольства США – 160 у. о.
  • Поїздка до Києва для подачі документів та зняття відбитків пальців у Консульський відділ посольства США.
  • Переклад документів 75 грн./сторінка (послугу надає фірма).
  • Страхування 22 у. о. за тиждень.

 

ПОДАЧА ДОКУМЕНТІВ ЗА 2 МІСЯЦІ ДО ПОЇЗДКИ!

ЗАГАЛЬНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ВІЗИ ДО США

  1. Чинний закордонний паспорт/дитячий проїзний документ. (Паспорт/проїзний документ повинен бути чинним протягом терміну запланованого перебування у США, мати хоча б дві чисті сторінки на одному розвороті, куди можна було б вклеїти візу (УВАГА: пам’ятайте, що візу не можна вклеювати на сторінки для особливих відміток), мати усі сторінки неушкодженими.
  2. Сторінка підтвердження реєстрації анкети DS-160.
  3. Паспортна фотокартка кожного апліканта, незалежно від віку, зроблена протягом останніх шести місяців, розміром 5х5 см. Фото повинне бути зроблене на білому фоні, аплікант має прямо дивитися в камеру так, щоб вуха були відкритими, не мати на собі темних окулярів або головного убору (якщо це не заборонено релігією апліканта), вираз обличчя має бути нейтральним. Обличчя повинне займати 50 відсотків площі фотокартки. Ваше фото повинно бути квадратної форми, тобто його висота повинна дорівнювати його ширині. Мінімальний розмір фотокартки становить 600 х 600 пікселів (висота х ширина). Максимальний розмір — 1200 х 1200 пікселів (висота х ширина).
  4. Підтвердження сплати, що не підлягає поверненню, у гривнях (ваучер) за розгляд документів на отримання візи у сумі 160 доларів США в будь-якому з відділень Райффайзен Банк Аваль в Україні за кожного апліканта, включаючи дітей.
  5. Форма I-20 (оригінал та копія) + оплата SEVIS збору.
  6. Довідка з місця навчання + переклад.
  7. Нотаріально завірена копія свідоцтва про народження + оригінал + переклад.
  8. Нотаріально завірений дозвіл на поїздку дитини за кордон від двох батьків (у разі розлучення батьків – дозвіл повинні дати обоє; у випадку смерті одного з батьків – подається свідоцтво про смерть; у випадку самостійного виховання дитини – подається копія свідоцтва матері-одиначки) + переклад.
  9. Довідки з місця праці батьків із зазначенням посади та заробітної плати за останні шість місяців, на офіційному бланку, завірені печаткою підприємства або організації/свідоцтво про реєстрацію фізичної особи-підприємця + звіт з податкової за останнє півріччя+ переклад.
  10. Довідки з банків про наявність грошей на рахунку, з зазначенням суми залишку + виписка з рахунку про рух коштів мінімально за два місяці (якщо ви студент/школяр і не працюєте, то подаєте документи батьків) + переклад; УВАГА! Загальна сума коштів на рахунках повинна значно перевищувати витрати на поїздку!
  11. Довідки про матеріальний стан сім’ї: документи про нерухомість, власні фірми, автомобілі, гаражі, земельні володіння + переклади.
  12. Нотаріально завірена копія свідоцтва про одруження батьків.

 

Всі довідки повинні бути розміщенні на офіційних бланках, iз зазначенням адреси та контактних деталей підприємств чи організацій, з датами та вихідними номерами документів, завірені печаткою. Всі копії державних документів, які подаються у посольство мають бути нотаріально завірені. Всі документи, які подаються у посольство повинні бути перекладені на англійську мову, переплетені та завірені печаткою сертифікованого перекладача.

ЛІТНІ КУРСИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В США