Online-консультант

Прес-реліз «КИЙ АВІА» та МАУ

Шановні партнери,

Національний авіаперевізник України авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України»  та провідне тревел агентство України «КИЙ АВІА» з 03.04.17 з метою більш ефективної співпраці, уніфікації платежів та зручності для Клієнта вперше реалізували можливість оформлення пільгових квитків для підприємств групи SCM за програмою Panorama Corporate безпосередньо через обслуговуюче агентство.

Така співпраця надає наступні переваги підприємствам групи SCM, що обслуговуються в «КИЙ АВІА»:

• Можливість сплати аеропортових зборів при оформленні авіаквитків-винагород безготівковим розрахунком та єдиним платежем;
  • Можливість використання  бонусних миль для  оплати збору за зміну дати / маршруту перельоту та переоформлення авіаквитків безпосередньо в агентстві;
  • Економія часу та більш ефективна співпраця.

Замовлення авіаквитка-винагороди здійснюється Адміністратором Клієнта через корпоративний кабінет у наступній послідовності:

• Дані пасажира необхідно внести в список осіб для оформлення винагороди;
  • Замовити винагороду-переліт (авіаквиток, підвищення класу обслуговування) чи винагороду-послугу (оплата зборів за зміну дати/маршруту);
  • В розділі «Коментарі» необхідно повідомити авіакомпанію, що оплата  зборів буде здійснюватися через партнерський офіс – агентство «КИЙ АВІА»;
  • МАУ створює/змінює бронювання, вносить всю необхідну інформацію і направляє бронювання на електронну адресу Адміністратора Компанії;
  • Адміністратор повідомляє агентство про необхідність оформлення винагороди.
  • Агентство здійснює оформлення авіаквитка.

Сподіваємось, можливість оформлення винагород за програмою Panorama Corporate в агентстві «КИЙ АВІА» зробить користування програмою більш простим та приємним.

Завжди раді бачити Вас на борту літаків авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України»!

Прес-реліз «КИЙ АВІА» та МАУ